Ezt olvasta már?

0

3,8 milliót nyert egy fehérvári sportfogadó

A tippmix-játékos jégkorongban való jártasságát bizonyította egy 6-os kötés megalkotásával, amelyet 300 forintos tét mellett, rögtön hét alkalommal is átfuttatott terminálon.


hirdetés

Így mivel nem volt rontott megérzése, 7x542 899 forintot, azaz összesen 3 millió 800 ezer 293 forintot nyert.

 

Egy záhonyi fogadó 4 eseményből állította össze 4-es kötését, 400 forintos tét mellett, illetőleg 3/4-es kombinációját, 400 forintos alaptéttel, összesen 1 600 forintos téttel. Lévén nem volt hibás tippje, 378 394, illetve 277 954 forintos, tehát mindent figyelembe véve 656 348 forintos kifizetést ünnepelhetett.

 

Egy budapesti tippmix-játékoshoz kapcsolható a hét egyik legkiemelkedőbb élő szelvénye, akinek a 4-es kötése 3 900 forintos tétre prezentált 397 104 forintos nyereményt.

 

A TippmixPrón is születtek remek fogdáskötések. ezek sorából egy 6/8-as kombinációval foglalkozunk első körben, amely 50 forintos alaptétre – 1 400 forintos össztétre – jelentett 421 545 forintos számlagyarapodást, pedig egy rontott tippet is tartalmazott.

 

Labdarúgás Nantes - Monaco Szögletek Száma 9-11 2,79 Nyertes

Labdarúgás Roma - Hellas Verona Szögletek Száma 9-11 2,78 Nyertes

Labdarúgás Brighton - Tottenham Szögletek Száma 9-11 2,77 Nyertes

Labdarúgás Barcelona - Ath. Bilbao Szögletek Száma 9-11 2,82 Nyertes

Labdarúgás Nantes - Monaco Pontos Végeredmények Monaco 2:1, 3:1, 4:1 4,30 Nyertes

Labdarúgás Roma - Hellas Verona Pontos Végeredmények Roma 2:1, 3:1, 4:1 4,00 Nyertes

Labdarúgás Brighton - Tottenham Pontos Végeredmények Tottenham 2:1, 3:1, 4:1 5,75 Vesztes

Labdarúgás Barcelona - Ath. Bilbao Pontos Végeredmények Barcelona 2:1, 3:1, 4:1 3,70 Nyertes

 

Egy másik tippmixpro-fogadó 1 000 forintos kockázatvállalás mellett adta fel döntetleneken alapuló 5-ös kötését, amely tökéletességéből eredően végül 234 823 forintos nyereménnyel járt együtt.

 

Labdarúgás Al-Masry - National Bank Of Egypt Sc 1X2 Döntetlen 3,20 Nyertes

Labdarúgás Modena - Triestina 1X2 Döntetlen 2,85 Nyertes

Labdarúgás Pontedera - Carrarese 1X2 Döntetlen 2,68 Nyertes

Labdarúgás Mafra - Cova Piedade 1X2 Döntetlen 3,05 Nyertes

Labdarúgás Rizespor - Kasimpasa 1X2 Döntetlen 3,15 Nyertes

 

A tippmix-, és tippmixpro-kínálatok legnépszerűbb fogadási eseménye a vizsgált időszakban a Fulham – Leicester angol élvonalbeli bajnoki volt, 658 415 megkötött fogadással – ahol adatunkba belekalkuláltuk a kiegészítő lehetőségekre tett tippeket is. A Wolverhampton – Arsenal PL-csata 651 437 tippmix-szelvényen szerepelt, a Betis – Osasuna spanyol bajnoki pedig 598 573 fogadáskötést generált. Élmezőnyünket 2 további PL-találkozó teszi teljessé: a Leeds – Everton találkozó 571 ezernél is több alkalommal sarkallta tippelésre a játékosokat, miközben a Liverpool – Brighton angol bajnoki 565 ezret meghaladó fogadási számmal járt együtt.

 

A Betis – Osasuna spanyol élvonalbeli párharc 100,81 millió forint kifizetését biztosította, ezzel a legtöbb kifizetett nyeremény toplistáját az élen zárta – adatunkba itt is figyelembe vettük a kiegészítő lehetőségek révén nyert összegeket is. AManchester Utd. – Southampton PL-találkozó 97,71 millió forinttal gazdagította a jól tippelőket, az Internazionale – Juventus olaszországi kupaelődöntő pedig 93,07 millió forintos nyereménnyel párosult. a Wolverhampton – Arsenal angol bajnoki közel 76 millió forintos kifizetést generált, míg a Porto – Rio Ave mérkőzés 65 millió forintot meghaladó nyereményt jelentett a fogadóknak.

 

Közel 160 ezer helyes tipp érkezett a Ferencváros újabb Nb I-es sikerére, amelyet ezúttal a derbin, az Újpest vendégeként aratott a zöld-fehér együttes. A Fradi meglehetősen sima, 4-0-s sikere 1,40-es záró oddsot ért, de fogadási érdekességek sorából nem hiányozhat a „hendikep 1:0” fogadási lehetőségre beérkezett tippek elemzése sem: a játékosok 71 százaléka remélt legalább kétgólos vendég győzelmet, 2,01-es szorzóért.

 

A Manchester Utd. két gyengébb mérkőzés után stílusosan javított a Premier League-ben, a Southamptont verve 9-0-ra - majdnem 230 ezer jó tipp érkezett a hazai győzelemre, 1,45-ös nyereményszorzóért. a „Lesz kiállítás?” piacra „Igen”-t fogadók már a 2. percben megnyugodhattak, hiszen már ekkor villant a vendégek játékosának, Alexandre Jankewitznek a piros. Mindez 4,95-os oddsot eredményezett a jól tippelőknek.

 

A Spanyol Kupában továbbjutott a Sevilla és a Barcelona is. Előbbi gárda egyszerűbben, az Almería vendégeként 1-0-ra győzve, a beérkezett tippek 90 százalékát jóvá téve, 1,38-as szorzó mellett, a Barcelona ugyanakkor szenvedett, a 88. percig 2-0-s hátrányban volt. Azonban a katalánok végül döntetlenre mentették a meccset, és a hosszabbítás után 5-3-ra múlták felül a Granadát. A rendes játékidő döntetlenjére több ezer helyes tipp érkezett, 4,80-as záró oddsért. Mindhárom bajnokesélyes csapat kapott gól nélkül nyerte meg a maga találkozóját a francia élvonal hétközi fordulójában. A Lyon a Dijont verte 1 góllal, amit a beérkezett tippek 90 százaléka várt – 1,24-es nyereményszorzóért. A Lille 3-0-s diadallal távozott a Bordeaux stadionjából, a végkimenetelre közel 140 ezer helyes tipp köttetett, 1,97-es szorzóért, míg a Paris SG hazai pályán, 3-0-ra győzött a Nimes ellen. A címvédő sikerében sokan annyira bíztak, hogy háromgólos hazai győzelmet tippeltek: a „Hendikep 0:2” fogadási lehetőségnél ez majdnem 11 ezer jó tippet jelentett, 2,02-es nyereményszorzóért.

 

A hétfő esti portugál rangadót a Sporting CP nyerte 1-0-ra, a Benfica kárára. Ezzel a Benficával szemben már 9 pont az előnye, és továbbra is veretlen a listavezető. A hazaiak sikerét a beérkezett tippek 33 százaléka várta – 2,82-es nyertes oddsért. A labdarúgó Olasz Kupa Internazionale – Juventus (1:2) elődöntőjének 1. mérkőzését választottuk kiemelt eseménynek, amelyre az „1X2” piacon kötött fogadások 25 százaléka volt helyes, 2,88-as nyertes odds mellett. A „Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5” fogadási lehetőségre tippelők 99 százaléka örülhetett 2,46-os nyereményszorzónak, míg a „C. Ronaldo szerez gólt?” sorra beérkező tippek 1,80-as szorzót értek.

 

Az Olasz Kupa Internazionale – Juventus mérkőzése a legmagasabb nyerő oddsok taglalásakor is főszerephez jut, ugyanis a párharc „Pontos eredmény – 1. félidő/Végeredmény” piacának helyes tippje („Juventus 2:1/ Juventus 2:1”) 100,00- s szorzót jelentett a fogadóknak.

 

Az alpesi-sízők Világkupa-sorozatának Garmisch Partenkirchenben rendezett állomásán a női szuper-óriásműlesiklás 2. versenyét Lara Gut-Behrami nyerte, amire az outright fogadások között tippelők 51 százaléka számított. Az ezért járó legmagasabb odds 1,96-os, a záró szorzó pedig 1,76-os volt.

 

A labdarúgó NB I-ben újra pontokat hullajtott a Fehérvár, ezúttal a Mezőkövesd elleni hazai találkozón jegyezve váratlan 0-0-t (a végkimenetelre tett 153 896 tippből 19 929 volt jó, 4,40-es szorzóért). A női kézilabda-bajnokság csúcsderbijét, a 6 gólos hazai sikerrel záruló Győr – FTC párharcot is megtaláljuk magyar események között (a 48 515 fogadás több mint 50 százaléka lett makulátlan, 1,25-ös odds mellett), ahogy a honi férfi kosárlabda NB I Atomerőmű – Szombathely találkozóját is, amely 9 pontos vendégsikerrel ért véget (a találkozó nyertesére leadott 4 903 tippből 4 337 volt jó, 1,60-as nyereményszorzót érve).

fortunaveb







0

hírek innen, onnan

Japán játékossal erősíthet a DVSC

Korábban az NB1.hu beszámolt arról, hogy Naoaki Senaga felkelthette a DVSC érdeklődését. Japán támadó érkezhet a DVSC-hez A haon.hu...

Liptai Claudia megható bejegyzés tett közzé apák napján

A színész-műsorvezető Gesztesi Károlynak és Pataki Ádámnak is tett egy vallomást.

Kína békülne Ausztráliával, küldenek is két pandát

Li Csiang mostani látogatása előtt legutóbb 2017-ben járt kínai miniszterelnök Ausztráliában, ez és a pandák ígérete is azt jelzi,...

6 év alatt maximum 4 alkalommal mosott fogat egy nő vőlegénye - már nehezére esik az intimitás

Már az első randin volt ennek jele, de akkor még nem tudta, hogy pontosan mi húzódik a háttérben. Azóta van két közös gyermekük, a...

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak alkalmazás

Az új funkcióval a felhasználók életkoruk és nemük alapján tájékoztatást kapnak a kötelező népegészségügyi szűrővizsgálatokról...

Jellegtelen házból nyílt a pince, ahol a legnagyobb magyar kincseket rejtegették

Nem a leglátványosabb, nem is a legrégebbi a budai várban, mégis érdemes elidőzni a mesés történelmi vonatkozásokkal bíró épületnél.

Más-más tünetekkel jelezhet előre a szívinfarktus nőknél és férfiaknál. Ennyire különböznek a jelek

Jó, ha tudjuk, hogy az infarktus előjelei gyakran teljesen mások nőknél és férfiaknál.

Túl vagyunk a nehezén, bejelentést tett az OVF a dunai árhullámról

Zajlik az apadás, a következő napokban a vízgyűjtőterületen az árhullámok levonulását jelentősen befolyásoló csapadék nem várható;...

Nagy változás élesedett a MOL Limónál: mélyebben a zsebekbe kell nyúlni, áremelés lesz

A MOL Limo 2024. június 21-től jelentős változásokat vezet be tarifarendszerében és szolgáltatási területein.

Ki kivel van? - Autóipari sztereotípiák II.

Te is ragaszkodsz kedvenc nemzeted autóihoz? Pedig a hamisítatlanul eredeti gyártmányok vagy nem léteznek, vagy nagyítóval kell keresni őket.

Húzz a bánatba – Erre senki sem mert gondolni, megfenyegették a fegyveres bankrablót

Pontosabban exbankrablót. Ambrus Attila – akit talán sokan Viszkisként jobban ismernek – könyvet írt, amely arról szól, hogy vannak...

Tucatnyi út még le van zárva az árvíz miatt

Több alsóbbrendű útszakaszt is lezártak, mert az áradások miatt járhatatlanná váltak - közölte még vasárnap délelőtt is az Útinform.

Sport

Kulcsfontosságú győzelem; láthatatlan Szoboszlai Dominik - svájci sajtószemle

A svájci sajtó megérdemelt győzelemről, valamint a láthatatlan Szoboszlai Dominikról írt, miután válogatottjuk 3-1-re győzte le a mieinket az Európa-bajnokságon.

Csúfos vereséggel kezdett a magyar válogatott az Eb-n.

Nem fért bele az egy félidőnyi svájciaknak adott előny.

Lövöldözés, megvert svájci szurkoló, hatalmas botrányok az Eb második napján

Több mint ötven szurkolót vettek őrizetbe Dortmundban.

Ádám Martin internetes sztár lett – pedig csak pályára lépett az Eb-n

Mint tudott, Magyarország kikapott Svájc ellen 3-1-re az Európa-bajnokság A-csoportjának első fordulójában. A találkozó 79. percében Ádám Martin is pályára […] A Ádám Martin internetes sztár lett – pedig csak

Marco Rossi: Nem alibizek, én vagyok a felelős.

A magyar válogatott szövetségi kapitánya magára vállalta a vereséget, de azt is hozzátette, 2-3 játékost leszámítva mindenki saját tudása alatt teljesített. Szoboszlai Dominik is értékelte a mérkőzést, szerinte

Szoboszlai az Eb-vereség után: Nem szabad azt hinni, hogy ajándékba adják a három pontot

A Svájc elleni vereség után nyilatkozott a magyar válogatott csapatkapitánya.

A Magyarország–Svájc Eb-meccs helyett horgászversenyt közvetített egy tévécsatorna

Amerikában nagyobb a piaca a sügérhorgászatnak, mint egy Eb-meccsnek.

Ádám Martin lett az Eb eddigi legnagyobb mémsztárja

Oké, még alig kezdődött el a torna és Svájctól kikapott a válogatott, de az apró dolgoknak is őrülni kell!

Több mint ötven szurkolót vettek őrizetbe Dortmundban

Több mint ötven futballszurkolót vettek őrizetbe Dortmundban a szombat esti Európa-bajnoki mérkőzés előtt - írta az MTI.

Marco Rossi: Én vagyok a felelős

A szövetségi kapitány szerint az első félidőben Svájc lefocizta Magyarországot.

A magyar kapitány elmondta, miért játszottunk gyengébben az első félidőben

Magyarország 3-1-re kikapott Svájctól az Európa-bajnokság A csoportjának első mérkőzésén. Egy gyenge és egy jobb félidő, későn ébredtünk Svájc ellen […] A A magyar kapitány elmondta, miért játszottunk gyeng

Ádám Martintól hangos az internet.

Kis hazánkban már jó ideje mindenki tudja, hogy Ádám Martin nem csupán a góljai miatt igazi jelenség - most az Eb-szereplés miatt már a nagyvilág is felfigyelt válogatott támadónkra.

0

Bulvár

A miniszter élőben kért bocsánatot a forint bedőlése miatt

Még ebben a felgyorsult, mindenütt jelenlévő online világunkban is ritkán fordul elő, hogy egy miniszter szeme láttára, a nagy nyilvánosság előtt zuhan be a nemzeti valuta, és arra még reagálni is tud. Ezen a héten

Drámaian lefogyott Katalin: a rákbeteg hercegné fehér ruhában mutatta meg, hogy fest most

Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.

Az esküvőmön félrehívott a férjem testvére és elmondta a családjuk nagy titkát: nem álltam oltár elé

Évekig hazudott nekem a párom, az esküvőn derültek ki az undorító részletek.

Orbán Viktor mindössze két szóval reagált a magyar válogatott vereségére

A miniszterelnök a helyszínen, Kölnben tekintette meg a magyar válogatott első csoportmérkőzését az idei foci Eb-n. A meccs után két szót írt ki a közösségi oldalán.

Na ne, így néz ki 72 évesen az isteni Steven Seagal, brutálisan megváltozott

Így néz ki most az akciófilmek koronázatlan királya, a legyőzhetetlen akcióisten.

Fideszes képviselőt rázott meg az áram, azonnal meghalt

Ráckevén történt az eset, meggyszedés közben.

Bajban lehet Donald Trump fia Orbán miatt, törvényt sérthetett a találkozó

A volt elnök fia üzleti úton járt Magyarországon, de a miniszterelnök is fogadta, ami az amerikai jogszabályok alapján tiltott diplomáciai tevékenységnek minősülhet.

Mutatjuk az ötöslottó nyerőszámait: 3,03 milliárd forint volt a főnyeremény

A 24. játékhéten ezek a számok hozhattak szerencsét.

Észbe kapott Macron, miután egymilliárd eurós a kár a Csendes-óceánon

Franciaország felfüggesztette az új-kaledóniai választási reformot, amely lángra borította a Párizstól több mint 15 ezer kilométerre fekvő tengerentúli területet, halálos áldozatokat és hatalmas gazdasági vissza

Kulcsfontosságú győzelem; láthatatlan Szoboszlai Dominik - svájci sajtószemle

A svájci sajtó megérdemelt győzelemről, valamint a láthatatlan Szoboszlai Dominikról írt, miután válogatottjuk 3-1-re győzte le a mieinket az Európa-bajnokságon.

0